GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θυρανοίξια Ιερού παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής

Την Παρασκευή (26-4-2013) το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο...


Την Παρασκευή (26-4-2013) το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Ιερού παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής. 

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων με συνοδεία ιερέων.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστείδης ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων κ. Γεώργιος ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος κ. Γεώργιος ΣΑΛΑΜΑΓΚΑΣ, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων ΦΛΩΡΟΣ, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών, Πυροσβεστικών και τοπικών Αρχών, τοπικών και αστυνομικών φορέων και ΜΜΕ, αστυνομικοί, διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Κατά την διάρκεια της τελετής, ο καθηγητής της Σχολής Αστυφυλάκων εκκλησιαστικός ιστορικός και νομικός κ. Ιωάννης ΣΙΔΗΡΑΣ, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στη ζωή και το έργου του μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. 

Μετά το πέρας της τελετής, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, τίμησαν για την ευγενική τους προσφορά στην ανέγερση και αποπεράτωση του Ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Αρτεμίου, το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ροδόπης, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και διάφορους ιδιώτες της περιοχής.
(φωτο: ΕΡΤ)