GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στον 15χρονο που πάσχει από σπάνια νόσο

Σχεδόν επτά ώρες διήρκεσε η επέμβαση στον εγκέφαλο, στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα, στο νοσοκομείο του Ανόβερο στ...


Σχεδόν επτά ώρες διήρκεσε η επέμβαση στον εγκέφαλο, στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα, στο νοσοκομείο του Ανόβερο στη Γερμανία όπου έχει μεταφερθεί. 

Η υπόθεση του παιδιού ήρθε στο φως μετά την απόφαση των συμμαθητών του να διαθέσουν τα χρήματα που προορίζονταν για την πενταήμερη εκδρομή τους, στο 15χρονο και την οικογένειά του, που χρειάζονταν στήριξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του 15χρονου, η επέμβαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ και τώρα οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του μαθητή, εκφράζοντας παράλληλα την συγκρατημένη αισιοδοξία τους. Ιδιαίτερη σημασία εξάλλου έχει και η μετεγχειρητική  πορεία του μαθητή, δεδομένου ότι η επέμβαση έγινε στον εγκέφαλο.

Μέσα στο χειρουργείο βρισκόταν  γιατρός από την νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ο οποίος συνοδεύει το 15χρονο στην Γερμανία. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού έγινε γνωστή μετά την ευαισθητοποίηση των συμμαθητών του, που είχε ως αποτέλεσμα την αποδέσμευση των χρημάτων που είχε μπλοκάρει η Εθνική Τράπεζα και με αυτό τον τρόπο κατέστη εφικτή η μεταφορά του 15χρονου στη Γερμανία.