GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άμισθος αντιδήμαρχος Σταυρούπολης και με τη.. βούλα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Τη θέση του αντιδημάρχου, χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες τη διεύθυνση των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης στην Δημοτική Ενό...

Τη θέση του αντιδημάρχου, χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες τη διεύθυνση των αποκεντρωμένων υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης στην Δημοτική Ενότητα της Σταυρούπολης διατηρεί μετά και από τη σχετική απόφαση του δημάρχου Ξάνθης ο κος Κυριάκος Παπαδόπουλος. 

Πρόκειται για τον δεύτερο ορισμό αντιδημάρχου που επισημοποιείται στον δήμο Ξάνθης ενώ αναλυτικά στην απόφασή του ο δήμαρχος Ξάνθης αναφέρει:

Ορίζουμε Αντιδήμαρχο Ξάνθης , αρμόδιο για τη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης, για το χρονικό διάστημα από 7/1/2013 έως 31/8/2014 , τον Δημοτικό Σύμβουλο Παπαδόπουλο Κυριάκο του Γεωργίου και μεταβιβάζουμε σ’ αυτόν τις παρακάτω κατά τόπον αρμοδιότητες:

Προΐσταται και διευθύνει τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης με έδρα τη Σταυρούπολη , καθώς και το προσωπικό αυτών .

Ο ανωτέρω οριζόμενος Αντιδήμαρχος δεν θα λαμβάνει την αντιμισθία που δικαιούται σύμφωνα με το άρθρο 92 παρ. 1 του Ν. 3852/2010 , όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 ε και 3 στ του Ν. 4051/2012 .

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί σύμφωνα με το άρθρο 59 του Ν. 3852/2010 σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης στο διαδίκτυο .