GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολική επαναφορά στο θέμα των αντιδημάρχων στον δήμο Ξάνθης!

Τελευταίες εξελίξεις οι οποίες αν και δεν ήθελε να διαρρεύσουν από την πλευρά του δημάρχου, παρόλα αυτά έγιναν γνωστές και θα ανακοινωθο...

Τελευταίες εξελίξεις οι οποίες αν και δεν ήθελε να διαρρεύσουν από την πλευρά του δημάρχου, παρόλα αυτά έγιναν γνωστές και θα ανακοινωθούν το πρωί της  Τρίτης, που θα δημιουργήσουν ιδιαίτερες "πολιτικές συζητήσεις" στον δήμο Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης πρότεινε μετά από μυστικές συνομιλίες να είναι εκ νέου αντιδήμαρχος με αυξημένες αρμοδιότητες και έντονη πολιτική διείσδυση στον τομέα των αποφάσεων για τα αντικείμενα που θα του αναθέσει και όπως δήλωσε ο κος δήμαρχος γνωρίζει αρκετά καλά, ο…. Απόστολος Αγκόρτσας! Μένει να αποδεχθεί την πρόταση αυτή η πλευρά Αγκόρτσα.

Καθοριστική παράμετρος στην απόφαση του δημάρχου να επαναπροσεγγίσει την πλευρά Αγκόρτσα είναι το γεγονός ότι μετά από τρεις συναντήσεις που είχε διαπίστωσε ότι μπορεί να βρει την πολιτική φόρμουλα να προσεγγίσει την πλευρά  Αγκόρτσα θεωρώντας ότι οι μέχρι τώρα πολιτικοί χειρισμοί οι οποίοι υπαγορεύονταν εμμέσως από τρίτους δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην παράταξή του και στον ίδιο προσωπικά αλλά με ευρύτερες προεκτάσεις και στους μνηστήρες που θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον δήμο Ξάνθης μετά την αποχώρηση του Λάκη Στυλιανίδη από τον δημαρχιακό θώκο.

Αυτό φυσικά αλλάζει το πολιτικό τοπίο στη Μαυρομιχάλη και τους συσχετισμούς με την παρεπόμενη δυστοκία του κ. Στυλιανίδη να βρει τις λύσεις αυτές που θα επιβραδύνουν τις διαλυτικές τάσεις που εμφανίζει πολιτικά ο συνδυασμός του.  Με την κίνηση αυτή προσδοκά ο κος Στυλιανίδης να επανασυσπειρώσει και αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι απροσχημάτιστα γύρισαν την πλάτη στον κ. Δήμαρχο και από πολλών μηνών του διεμήνυσαν ότι δεν ανέχονται τις πολιτικές συμπεριφορές του φτάνοντας στο σημείο να του ζητήσουν έντονα να αποδεχθεί τις παραιτήσεις τους.

Τότε ο κος Στυλιανίδης έντρομος παρακαλούσε την αναθεώρηση των αποφάσεων των συμβούλων του περί μη παραιτήσεως τους αποδεχόμενος την ολική αποστασιοποίηση τους από τα τεκταινόμενα της δημοτικής αρχής. Με την κίνησή του αυτή όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του και τη συνέχεια με συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με άλλους στενούς του συνεργάτες που διετέλεσαν αξιωματούχοι στον δήμο πιστεύει ότι θα βρει την πολιτική φόρμουλα να αναστείλει το τέλος εποχής του συνδυασμού του μέχρι, τουλάχιστον, τις εκλογές

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης πληροφορίες του ThrakiToday.com θέλουν τουλάχιστον δύο από τους πολύ στενούς του συνεργάτες να δηλώνουν με πολύ έντονο τρόπο τη δυσφορία τους…. Απειλώντας θεούς και δαίμονες! Το επόμενο 12ώρο, τουλάχιστον, είναι από τα κρισιμότερα της πολιτικής καριέρας στον δήμο Ξάνθης του κ. Μιχάλη Στυλιανίδη όχι μόνο για τις αποφάσεις που φαίνεται ότι πήρε, αλλά και για το πώς θα το διοχετεύσει για να το αποδεχθούν με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιστάσεις οι συνεργάτες του. Οι αποφάσεις φαίνεται πως ευκολότερα πάρθηκαν, το να "χρυσώσει το χάπι", όμως ο δήμαρχος, για να το καταπιούν κάποιοι άλλοι στη Μαυρομιχάλη θα είναι το δυσκολότερο.

Εν τέλει ο Χρίστος Μούρκας είναι αντιδήμαρχος εκ νέου παρά τις αντίθετες επιθυμίες φίλων και σχεδόν φίλων του κ. Στυλιανίδη και του κ. Μούρκα.