GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!

Με 29 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης ο κος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο οποίος προτάθηκε από τη συ...

Με 29 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ξάνθης ο κος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο οποίος προτάθηκε από τη συμπολίτευση και ψηφίστηκε απ’ όλα τα παρόντα μέλη τους οργάνου.
 
Της διαδικασίας απείχαν οι κύριοι Νίκος Φωτιάδης, Τοπ Ισμέτ, Καραγιαννίδου Σοφία και Γεώργιος Κολλάρος που απουσιάζαν από τη συνεδρίαση, ενώ από τους 29 η κα Μπέτυ Πατσίδου δεν σταύρωσε το ψηφοδέλτιο που κατέθεσε. Μετά την επανεκλογή του ο κ. Δημαρχόπουλος ευχαρίστησε στο σώμα για τη στήριξη που του δείχνει, ενώ από τη μεριά του ο κος Χρήστος Πούλιος ανέφερε πως «είστε πλέον προεδρείο όλου του δημοτικού συμβουλίου και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε», θέση που ασπάστηκε και ο δήμαρχος Ξάνθης ο οποίος τόνισε πως η νέα σύνθεση του προεδρείου αποτελεί πλέον προϊόν εκλογικής διαδικασίας του οργάνου.
 
Την θέση του  Αντιπροέδρου κατέλαβε ο κος Χουσείνογλου Τιμούρ που κατέλαβε 29 ψήφους, ενώ δύο εκ των ψηφοδελτίων δεν έφεραν σταυρό. Ακολούθως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου παρέμεινε ο κος Νίκος Ανταμπούφης συγκεντρώνοντας 29 ψήφου, με πέντε ψηφοδέλτια να μην φέρουν πάνω τους σταυρό.

Πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για το 2013 όπως συνηθίζεται κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον κ. Θωμά Ηλιάδη να αναδεικνύεται ο τυχερός στην πίτα της συμπολίτευσης, ενώ σε αυτή της αντιπολίτευσης το φλουρί κέρδισε ο κος Αχμέτογλου Χουσεΐν.
Ο δήμαρχος Ξάνθης δώρισε στους δύο τυχερούς δημοτικούς συμβούλους από ένα κομπολόι.