GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζει πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ο Δημήτρης Μπένης!

Τον ορισμό του εκ νέου ως προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ξάνθης αποφάσισε ο δήμαρχος Ξάνθης το πρωί της Δευτέρας με την υπ...

Τον ορισμό του εκ νέου ως προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ξάνθης αποφάσισε ο δήμαρχος Ξάνθης το πρωί της Δευτέρας με την υπ. αρίθμ. 551 απόφασή όπως αυτή πρωτοκολλήθηκε και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

«Ορίζουμε τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτριο Μπένη του Κωνσταντίνου ως Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης, από 07-01-2013 έως 31-08- 2014. Η απόφαση αυτή ισχύει από την υπογραφή της» αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως ο κος Δημήτρης Μπένης είναι ένας εκ των έμμισθων αντιδημάρχων του δήμου Ξάνθης και παραμένει στη θέση που κατείχε έως και σήμερα, δηλαδή στην εποπτεία και τον έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου ενώ παράλληλα αναπληρώνει τον δήμαρχο Ξάνθης.

Στη σχετική απόφαση του δημάρχου Ξάνθης για τον ορισμού του κ. Μπένη ως αντιδημάρχου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ορίζουμε Αντιδήμαρχο Ξάνθης για το χρονικό διάστημα από 1/1/2013 έως 31/8/2014, τον Δημοτικό Σύμβουλο Μπένη Δημήτριο του Κωνσταντίνου και μεταβιβάζουμε σ’ αυτόν τις παρακάτω καθ’ύλην αρμοδιότητες :

1)Την αναπλήρωση του Δημάρχου κατά το χρόνο απουσίας του.

2) Προΐσταται, διευθύνει και ασκεί όλες τις αρμοδιότητες των Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών των Κ.Ε.Π. του Δήμου .

3)Εκδίδει τις πράξεις που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό και τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές όλου του προσωπικού του Δήμου .

4)Συνυπογράφει τους βεβαιωτικούς καταλόγους και τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής των δαπανών , οι οποίες έχουν εκκαθαριστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και υπογράφει τις αποφάσεις ανάληψης υποχρεώσεων σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου .

Ο ανωτέρω οριζόμενος Αντιδήμαρχος θα λαμβάνει την αντιμισθία που δικαιούται , σύμφωνα με το άρθρο 92 παρ. 1 του Ν. 3852/2010 , όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 ε και 3 στ του Ν. 4051/2012 .

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί σύμφωνα με το άρθρο 59 του Ν. 3852/2010 σε μία τουλάχιστον ημερήσια εφημερίδα και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης στο διαδίκτυο».