GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οριστικοποιήθηκαν οι πέντε από τους έξι αντιδημάρχους του δήμου Ξάνθης!

-Κλειδώνει την Τετάρτη ο έκτος αντιδήμαρχος, όλα δείχνουν Φίλιππο Φιλίππου! -Οι αποφάσεις για πέντε από τους έξι αντιδημάρχους έχουν ήδ...

-Κλειδώνει την Τετάρτη ο έκτος αντιδήμαρχος, όλα δείχνουν Φίλιππο Φιλίππου!
-Οι αποφάσεις για πέντε από τους έξι αντιδημάρχους έχουν ήδη δημοσιευτεί στη Διαύγεια, ενώ αναμένεται ακόμη μια για τον έκτο αντιδήμαρχο του δήμου.  
 
Οριστικοποιήθηκαν οι πέντε από τους έξι αντιδημάρχους του δήμου Ξάνθης λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, μετά και την έκδοση των σχετικών αποφάσεων από πλευράς του δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη.

Μετά τον κ. Δημήτρη Μπένη ο οποίος με απόφαση δημάρχου διατηρεί την έμμισθη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου και τον κ. Κυριάκο Παπαδόπουλο που παραμένει αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη Δ.Ε. Σταυρούπολης, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει αντιμισθία, έγιναν γνωστά ακόμη τρία ονόματα δημοτικών συμβούλων που καταλαμβάνουν θέσεις αντιδημάρχων. 

Πρόκειται αρχικά για τον κ. Αλέκο Κυριακίδη, μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Πρασίνου, ο οποίος ορίζεται ως αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας ενώ παράλληλα στη σχετική απόφαση του δημάρχου Ξάνθης αναφέρεται πως ο κος Κυριακίδης καταλαμβάνει έμμισθη θέση αντιδημάρχου.

Το κάδρο των αντιδημάρχων συμπληρώνει ο κος Τάσος Θεοδωρίδης που καταλαμβάνει τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ θα του καταβάλλεται αντιμισθία.

Την πολυπόθητη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ξάνθης καταλαμβάνει με απόφαση του κ. Στυλιανίδη ο κος Νίκος Σπυριδόπουλος, στον οποίον ωστόσο δεν θα καταβάλλεται αντιμισθία. Εντός των επόμενων ορών φαίνεται κλείνει οριστικά και το όνομα του έκτου αντιδημάρχου.