GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Β. Καστρινάκης: «Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου στην επιστολή Κοντού στο ΣτΕ»

-«Δεν υπέγραψα ποτέ στην επιστολή του κ. Αλ. Κοντού με την οποία εμφανίζονται 4.000 υπογραφές για το Αρδευτικό»  στην οποία ωστόσο φέρετ...

-«Δεν υπέγραψα ποτέ στην επιστολή του κ. Αλ. Κοντού με την οποία εμφανίζονται 4.000 υπογραφές για το Αρδευτικό»  στην οποία ωστόσο φέρεται να έχει υπογράψει και αυτός!

-«Εάν μου το ζητούσαν θα υπέγραφα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να πλαστογραφούν την υπογραφή μου» σημειώνει ο ίδιος


«Δεν μπορεί να παρουσιάζεται σε αυτή τη λίστα με τις υπογραφές και η δική μου υπογραφή από τη στιγμή που εγώ δεν υπέγραψα ποτέ» ανέφερε ο κος Βαγγέλης Καστρινάκης μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα σχολιάζοντας επιστολή του βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης κ. Αλέξανδρου Κοντού προς τον Πρωθυπουργό για την κατασκευή του αρδευτικού έργου του κάμπου της Ξάνθης και η οποία συνοδεύεται από 4.000 υπογραφές.

Πρόκειται για 4.000 υπογραφές αγροτών, μελών αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών που θα κατατεθούν στο ΣτΕ υπέρ του Αρδευτικού έργου Ξάνθης μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η υπογραφή του κ. Ευάγγελου Καστρινάκη του Ιωάννη από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ν. Ολβίου «Άγιος Γεώργιος». Τη λίστα των υπογραφών δημοσίευσε η καθημερινή εφημερίδα Μαχητής της Θράκης την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ενώ όπως εξηγεί ο κος Καστρινάκης ο ίδιος ενημερώθηκε για την ύπαρξή της από τις εφημερίδες.

ο κος Β. Καστρινάκης
«Απορώ γιατί συνέβη αυτό. Εάν μας φώναζε ο κος Κοντός θα υπογράφαμε όλοι, ποιος δεν θα υπέγραφε για ένα τέτοιο έργο; Δεν υπάρχει άνθρωπος στην περιοχή μας που να πει όχι σε οποιοδήποτε έργο υποδομής γίνεται» σημειώνει ο κος Καστρινάκης συμπληρώνοντας πως  «το μεγάλο ζήτημα για μένα είναι ότι ακόμη και εάν είναι αυτονόητη η σύμπλευσή μου με αυτό το έργο δεν μπορεί κανείς να υπογράφει κάποιο χαρτί εξ’ ονόματός μου ακόμη και για τα αυτονόητα. Εάν μου το ζητούσαν όχι μόνο θα υπέγραφα αλλά θα το έκανα με όλη μου την ψυχή. Πρόκειται για πλαστογραφία. Ο Αλέκος  Κοντός αδικεί τον εαυτό του με αυτή του την πράξη. Αυτό όμως που κάνανε είναι βερμπαλισμός και δείχνει ότι πίστευαν πως κανένας δεν θα βγει να πει ότι δεν είναι έτσι όπως τα λένε. Δεν μπορούν να κάνουν πια τέτοια πράγματα».

Όπως σχολιάζει ο ίδιος δεν ήταν σε γνώση του η πρόθεση του κ. Αλέξανδρου Κοντού να συλλέξει υπογραφές για τη στήριξη του αρδευτικού έργου της Ξάνθης και πως αντίστοιχη είναι η αίσθηση που έχει αποκομίσει και από άλλα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Ολβίου οι υπογραφές των οποίων παρουσιάζονται στη λίστα. «Δεν ξέρω ποιανού φαεινή ιδέα ήταν αυτή, αλλά αυτά είναι απαράδεκτα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχει μάθει σε ένα καθεστώς πατριάρχη και πιστεύει ότι κανείς δεν θα βγει να διαφωνήσει μαζί του» επισημαίνει ο ίδιος.