GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε στάση εργασίας οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ξάνθης – αντιδρούν στα νέα μέτρα (+video)

Σε στάση εργασίας προχώρησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, απέχοντας από τις εργασίες τους ως...

Σε στάση εργασίας προχώρησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι της Π.Ε. Ξάνθης από τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, απέχοντας από τις εργασίες τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που στέλνουν στην εργασιακή εφεδρεία χιλιάδες εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που στην περίπτωση της Περιφέρειας ΑΜΘ ανέρχονται σε 25 άτομα.

Οι εργάζομενοι, μετά από σχετικό κάλεσμα του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης αποφάσισαν να απέχουν από τις εργασίες τους τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη, πραγματοποιώντας στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως και τη λήξη του ωραρίου τους, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης στις 17.30 προγραμματίζουν συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης και οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Ξάνθης, οι οποίοι προχωρούν σε κατάληψη διαρκείας του δημαρχιακού μεγάρου της Ξάνθης, αντιδρώντας στα ίδια μέτρα. 
ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012