GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ThrakiToday.com στα studios του ΕΝΑ Channel της Καβάλας (+video)

Στα studios του ΕΝΑ Channel της Καβάλας βρέθηκε καλεσμένο το βράδυ της Παρασκευής του ThrakiToday.com και η δημοσιογραφική του ομάδα. ...

Στα studios του ΕΝΑ Channel της Καβάλας βρέθηκε καλεσμένο το βράδυ της Παρασκευής του ThrakiToday.com και η δημοσιογραφική του ομάδα.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της Εφημερίδας Ακρίτας και του ThrakiToday.com κος Βαγγέλης Βασιλειάδης ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της εκπομπής ΠΑΡΑ….5, με παρουσιαστή τον κ. Σπύρο Λάτσα, και βρέθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ENA Channel σχολιάζοντας τα πολιτικά και οικονομικά τεκταινόμενα της χώρας μέσα από το πρίσμα της τοπικής επικαιρότητας. Όπως επισημάνθηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής το ThrakiToday.com επιλέχθηκε λόγω της εγκυρότητας που παρουσιάζει η θεματολόγια την οποία σε καθημερινή βάση παρουσιάζει να εκθέσει τις απόψεις του για τα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα. 

Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, Μνημόνιο 3, Περικοπές στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, βιομηχανική αποψίλωση της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν το τηλεοπτικό πάνελ κατά τη διάρκεια της σχεδόν δίωρης τηλεοπτικής του παρουσίας, ενώ θετικά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και το τηλεοπτικό κοινό που με τις παρεμβάσεις του έδωσε έναν πιο διαδραστικό τόνο στη συζήτηση.  

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012