GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο Border Act συμμετέχει ο δήμος Αβδήρων – κατασκευάζεται πεζογέφυρα στη Βιστωνίδα!

Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα BORDER ACT, που υλοποιείται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδα-Βουλγαρία από τους δήμου...

Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα BORDER ACT, που υλοποιείται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδα-Βουλγαρία από τους δήμους Σμόλιαν και Αβδήρων παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο κος Βασίλης Τσολακίδης, δήμαρχος Αβδήρων και ο κος Μαρίν Ζαχαρίεφ, Αντιδήμαρχος Σμόλιαν.
 
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου έγινε μια παρουσίαση των έως τώρα δράσεων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή μια πεζογέφυρας 300 μέτρων στην Λίμνη Βιστωνίδας που στόχο έχει την αναβάθμιση της περιοχής λειτουργώντας επικουρικά με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
 
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό δρομολογούνται μια σειρά από επαφές και συναντήσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος, καθώς ανταλλαγές φοιτητών και μαθητών στην ευρύτερη περιοχή.

Το ύψος του προγράμματος ανέρχεται σε 1,15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ως χρόνος ολοκλήρωσής του έχει οριστεί το καλοκαίρι του 2013. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας των δύο περιοχών και η προσέλκυση επισκεπτών με έμφαση στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου.
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012