GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εφοριακοί Αλεξανδρούπολης: «Ξέρουμε πώς να αυξήσουμε τα έσοδα! Αυτοί θέλουν;»

Ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο και εμπνευσμένο τρόπο βρήκαν οι εφοριακοί στην Αλεξανδρούπολη για να διαμαρτυρηθούν, καθώς ανάρτησαν πανό με σύ...

Ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο και εμπνευσμένο τρόπο βρήκαν οι εφοριακοί στην Αλεξανδρούπολη για να διαμαρτυρηθούν, καθώς ανάρτησαν πανό με σύνθημα «ξέρουμε πώς να αυξήσουμε τα έσοδα, αυτοί θέλουν;»
Το πανό που κοσμεί την είσοδο της Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης αποτελεί μια πράξη διαμαρτυρίας, όπως εξηγούν οι ίδιοι οι εφοριακοί υπάλληλοι, απέναντι στη νέα φορολαίλαπα που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως με αυτή την κίνησή τους δηλώνουν πως οι ίδιοι δεν φταίνε για την οικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών.

«Δεν κινείται τίποτα στην αγορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν έσοδα. Κλάδοι ολόκληροι όλα αυτά τα χρόνια φοροδιαφεύγουν και για αυτό έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι καθαρά θέμα πολιτικό και δεν μπορούν οι πολιτικοί να ρίχνουν το βάρος συνέχεια στους άλλους και πόσο μάλλον στους υπαλλήλους» εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κος Γιώργος Παντελίδης.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012