GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σιωπηλή διαμαρτυρία από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης!

Σιωπηρή διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Καρκινοπαθ...

Σιωπηρή διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Ξάνθης.

Οι ελλείψεις φαρμάκων και η διακοπή παροχής πίστωσης στα φάρμακα, και, των καρκινοπαθών είναι δύο από τα βασικά τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς και για τα οποία θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω συγκέντρωση. 

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:
«Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ξάνθης "παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί" μετά από πρόταση της Διασωματειακής Επιτροπής Διεκδίκησης των Δικαιωμάτων των Καρκινοπαθών (ΔΕΔΙΔΙΚΑ) ,θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση σιωπηλής διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.
 
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι:
 1)  Η έλλειψη φαρμάκων εξ αιτίας της οποίας η ζωή των ασθενών τίθεται σε άμεσο κίνδυνο και
 2) Η διακοπή της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση από 1 Σεπτεμβρίου που οδηγεί πολλούς καρκινοπαθείς στη διακοπή της θεραπείας.
 
ΔΕΝ ζητάμε ελεημοσύνη, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την δίκαιη αναγνώριση της προσφοράς μας στον τόπο και στην πατρίδα μας και την άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το εξής απλό και αυτονόητο. Να αντιμετωπίσουμε τη νόσο με αξιοπρέπεια.
 
Είναι πλέον καιρός να ακουστεί και η δική μας φωνή ως ισότιμοι πολίτες αυτής της χώρας. Η λύση της κατάστασης αυτής είναι θέμα Υπουργού και Φαρμακοποιών και σε καμία περίπτωση δεν αφορά εμάς τους ασφαλισμένους ασθενείς.

Καλούμε τους ασθενείς που έχουν την δυνατότητα και τους φίλους, να έρθουν στην κεντρική πλατεία να μας συμπαρασταθούν με την παρουσία τους και να διαμαρτυρηθούν μαζί μας.
 ΕΤΣΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ».