GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κομοτηνή: 35χρόνος λαμπάδιασε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Στάχτη και μπούρμπερη έκανε ένας 35χρόνος στην Κομοτηνή τρία σταθμευμένα οχήματα σε χωρία της Ροδόπης.  Ο 35χρόνος χρησιμοποιώντας εύ...

Στάχτη και μπούρμπερη έκανε ένας 35χρόνος στην Κομοτηνή τρία σταθμευμένα οχήματα σε χωρία της Ροδόπης. 

Ο 35χρόνος χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ουσία τύλιξε στις φλόγες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τα οχήματα τις πρωινές ώρες της Κυριακής 9 Αυγούστου, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες και φθορές στα οχήματα, που ήταν σταθμευμένα σε χωριά της Ροδόπης.

Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής και οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ διενεργείται προανάκριση.

Το αστυνομικό δελτίο:
Συνελήφθη χθες (9-9-2012) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος  για εμπρησμό τριών (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένες ενέργειες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (9-9-2012), με τη χρήση εύφλεκτου υλικού, προκάλεσε πυρκαγιά σε τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε χωριά της Ροδόπης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σε αυτά υλικές ζημιές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.