GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φούλαρε με λαθρομετανάστες η Αστυνομική Σχολή Ξάνθης

-Από εκπαιδευτικό κέντρο… κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών! Άλλοι 300 περίπου λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας εν...

-Από εκπαιδευτικό κέντρο… κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών!

Άλλοι 300 περίπου λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας εν κρυπτώ για ακόμη μια φορά, στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης.
Παρά το γεγονός πως διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έξω από το κτήριο της σχολής επιχειρώντας να αποτρέψουν την έλευση των λεωφορείων που μετέφεραν λαθρομετανάστες, αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς τα λεωφορεία για ακόμη μια φορά έφτασαν στο κτήριο της σχολή από την πίσω πλάγια πόρτα.

Πλέον, οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται εντός της σχολής έχουν εξαντλήσει τα σε χωρητικότητα όρια της Αστυνομικής Σχολής, και ως εκ τούτου ήδη εξετάζονται το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν και άλλοι χώροι των κτηρίων της σχολής ώστε να φιλοξενηθούν και εκεί λαθρομετανάστες.
Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν επεισόδια έξω από την οικία του βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ κου Αλέξανδρου Κοντού με διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα τόσο κατά του βουλευτή όσο και κατά του πολιτικού συστήματος και της έλευσης λαθρομεταναστών στην περιοχή. 

Το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής για το ζήτημα της δημιουργίας και λειτουργίας κέντρων υποδοχής μεταναστών στις Αστυνομικές Σχολές της Θράκης.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, οι πολίτες της Θράκης, ενωμένοι διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα τετελεσμένα της μετατροπής των Σχολών Αστυνομίας της Θράκης σε Κέντρα Κράτησης Παράνομων Μεταναστών.

Ζητούμε άμεσα την ανάκληση της απόφασης από τον Υπουργό και ζητούμε τον σεβασμό των τοπικών κοινωνιών και το δικαίωμά μας στη ζωή και την αξιοπρέπεια.

Η μαζική συμμετοχή όλων στην εκδήλωση θα αποτελέσει ισχυρό μήνυμα προς τα Κέντρα των αποφάσεων. ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα