GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κινητοποιήσεων συνέχεια στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης

-Επεισόδια έξω από την οικία του βουλευτή Αλ. Κοντού στην Ξάνθη   Για τρίτη  ημέρα συνεχίζεται ο έντονος κοινωνικός αναβρασμός και οι ...

-Επεισόδια έξω από την οικία του βουλευτή Αλ. Κοντού στην Ξάνθη
 
Για τρίτη  ημέρα συνεχίζεται ο έντονος κοινωνικός αναβρασμός και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη της Ξάνθης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης ως μορφή αντίδρασης της τοπικής κοινωνίας στη δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών και τη μετακίνηση λαθρομεταναστών από την Αθήνα στην περιοχή της Θράκης. 
 
Το βράδυ της Κυριακής, ομάδα πολιτών και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων της Ξάνθης συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά έξω από την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης για να εμποδίσουν την έλευση νέου κύματος λαθρομεταναστών. Όπως έγινε γνωστό, κομβόι λεωφορείων που μεταφέρουν λαθρομετανάστες στην περιοχή βρίσκεται καθοδόν, και οι πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, η οποία έχει μετατραπεί σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών, περιφρουρούν περιμετρικά τις εγκαταστάσεις του κτηρίου ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν στα λεωφορεία που μεταφέρουν μετανάστες να φτάσουν στο κτήριο.
 
Μετά τα φραστικά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης, επεισόδια έλαβαν χώρα και τα ξημερώματα της Δευτέρας, αυτή τη φορά έξω από την οικία του βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ κου Αλέξανδρου Κοντού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakitoday.com ομάδα αγανακτισμένων πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από την οικία του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίο συγκέντρωσε τα λεκτικά πυρά των διαδηλωτών. Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία κατέφτασε στο σημείο και στην προσπάθεια της να απομακρύνει τους διαδηλωτές προχώρησε και σε μια προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων.