GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα “ψάλανε” στον Αλέξανδρο Κοντό για τα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών!

Έντονα αντέδρασε ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κος Αλ. Κοντός αναζητώντας "υπευθύνους", το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου, για την ...

Έντονα αντέδρασε ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κος Αλ. Κοντός αναζητώντας "υπευθύνους", το πρωί της Δευτέρας 8 Αυγούστου, για την αντίδραση των συμπολιτών του το ξημερώματα της ίδιας ημέρας έξω από την οικία του, καταλογίζοντας του σκόπιμη απουσία από συσκέψεις στην Ξάνθη και Γέφυρα του Νέστου αλλά και την ξεκάθαρη διατύπωση των θέσεών του στα σοβαρότατα ζητήματα που προέκυψαν από τις κυβερνητικές επιλογές για την κατάργηση των Αστυνομικών Σχολών στην Θράκη και τη μετατροπή τους κυριολεκτικά εν μία νυκτί, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φύλαξης Λαθρομεταναστών.
Μπροστά στον κίνδυνο να περιθωριοποιηθεί, προσπαθεί με το σύνολο των στελεχών αλλά και ... "ανθρώπων" του να επανακάμψει. Απ’ ότι καταγράφεται η προτροπή Δένδια για στήριξη του, ατυχώς, επονομαζόμενου "Σχεδίου Ξένιος Ζεύς" διά της ...εξαφανίσεως από το πολιτικό και κοινωνικό προσκήνιο, δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις και την πλήρη κοινωνική στοχοποίησή του, με ένα εκ των αποτελεσμάτων αυτής της αντίδρασης ξημερώματα Δευτέρας ομάδα ξανθιωτών να εκστομίσει πλούσια..."γαλλικά" μπροστά από την κεντρική είσοδο της οικίας του.

Αποτέλεσμα η γρήγορη κινητοποίηση μεγάλης αστυνομικής δύναμης με προσαγωγές και τη σύλληψη ενός εκ των συμμετασχόντων στην μεταμεσονύχτια διαμαρτυρία.