GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποκλειστική συνέντευξη του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου! (ακούστε)

-Χειμαρρώδης για ακόμη μια φορά ο κ.κ. Άνθιμος για τις ΕΟΖ στη Θράκη….  Για όλους και για όλα μίλησε στο ThrakiToday.com και τον Ρ/Σ ...

-Χειμαρρώδης για ακόμη μια φορά ο κ.κ. Άνθιμος για τις ΕΟΖ στη Θράκη….

 Για όλους και για όλα μίλησε στο ThrakiToday.com και τον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, σε μια συνέντευξη ποταμό που θα μεταδοθεί το πρωί της Δευτέρας από την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα (10-12π.μ. στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100).
Έχοντας  ως εναρκτήριο λάκτισμα την πρόσφατη επιστολή του για τη δημιουργία των ΕΟΖ, στην οποία ο ίδιος έκρουε εντόνως τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή της Θράκης, ο κ.κ. Άνθιμος σχολίασε στο ThrakiToday.com τα λάθη και τις παραφωνίες που ο ίδιος επισημαίνει στη διαδικασία της δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στη Θράκη.
Αναφέρθηκε διεξοδικά στον ρόλο του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Αλεξανδρούπολης που έχει αναλάβει όλες τις διαδικασίες, κάνοντας λόγο για ύποπτες ενέργειες, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο που διαδραματίζει, και που θα έπρεπε να διαδραματίζει η ελληνική πολιτεία για τα θέματα της Θράκης.

Μείνετε συντονισμένοι στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα (10-12π.μ.) και ακούστε όλα όσα δήλωσε ο κ.κ. Άνθιμος, για τις ΕΟΖ, τον νόμο για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατασκευών των μουσουλμάνων, την ελληνική πολιτεία, τους τοπικούς πολιτικούς  και τα χρυσωρυχεία.