GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Τέσσερα άτομα έκλεψαν μια… μοτοσυκλέτα!

Συνελήφθησαν την Τρίτη (10-7-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας κα...

Συνελήφθησαν την Τρίτη (10-7-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 16 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, ενώ αναζητείται ο 15χρονος (ημεδαπός) συνεργός τους.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, εντόπισαν τους τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 22, 16 και 14 ετών, να επεξεργάζονται μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και επιχείρησαν να τους συλλάβουν. Οι τρεις δράστες μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως οι δύο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ ο 22χρονος κατάφερε να διαφύγει αρχικά της σύλληψης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι την μοτοσικλέτα, την είχαν αφαιρέσει οι τρεις  δράστες μαζί με τον 15χρονο συνεργό τους, λίγη ώρα νωρίτερα, από άλλο σημείο της πόλης. Επίσης προέκυψε ότι, την 7-8/7/2012 το βράδυ, είχαν αφαιρέσει από την πόλη της Καβάλας, άλλη μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο της σύλληψης.

Μετά από συνεχείς έρευνες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε, το ίδιο απόγευμα, και ο 22χρονος δράστης, απο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.

Οι δίκυκλες μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.