GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από Δευτέρα πάμε... εκπτώσεις και στην Ξάνθη!

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου. Η Ένωση Καταναλωτών  με ανακοίνωσή της σημ...

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως 31 Αυγούστου. Η Ένωση Καταναλωτών  με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «η περίοδος των εκπτώσεων πρέπει αφ’ ενός να αξιοποιηθεί από εμάς, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες μας με αγορές φθηνές και καλές και αφ’ ετέρου να μας προβληματίσει, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τις πραγματικές μας οικονομικές δυνατότητες.»

Η ΕN.KA Ξάνθης υπενθυμίζει στους καταναλωτές τα σημεία εκείνα που πρέπει να προσέξουν ώστε να είναι επιτυχημένες οι αγορές τους, και να μην ξεχνούν το τρίπτυχο: «ελέγχω – συγκρίνω – επιλέγω ποιότητα και τιμή των προϊόντων». Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση κερδισμένος είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής. Όσον αφορά τους καταναλωτές τους προτρέπει να αγοράζουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να προγραμματίζουν και να καταγράφουν τις ατομικές – οικογενειακές τους ανάγκες.