GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


33χρόνος έκλεψε ένα κινητό, ένα τσαντάκι και έβαλε “τσάμπα” βενζίνη!

Συνελήφθη το Σάββατο (7-7-2012) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 33χρονος η...

Συνελήφθη το Σάββατο (7-7-2012) το βράδυ, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Αναλυτικότερα, το Σάββατο (7-7-2012) το απόγευμα, ο 33χρονος αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος στην Καβάλα, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και ένα (1) τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Στη συνέχεια, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων της πόλης και αφού εφοδίασε με βενζίνη το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, αποχώρησε χωρίς να καταβάλλει το ανάλογο αντίτιμο. 

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενήργησαν άμεσα έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δράστη.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 23 εκατοστών καθώς επίσης και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.