GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευχαριστήρια επιστολή Χαράλαμπου Ευστρατίου για τις εκλογές

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, κλήθηκα να συμμετέχω ως υποψήφιος Βουλευτής Ξά...

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, κλήθηκα να συμμετέχω ως υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το κίνημα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» του Πάνου Καμμένου και το έκανα ανταποκρινόμενος σ’ αυτό που θεώρησα καθήκον μου. Την ανιδιοτελή προσφορά στην Δημοκρατία, στους θεσμούς και σε όλους εσάς που καθημερινά αγωνιζόμαστε μαζί.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που τίμησαν με την ψήφο τους εμένα προσωπικά αλλά και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Προσπάθησα με ευπρέπεια, ήθος, ειλικρίνεια  και αξιοπρέπεια να κάνω έναν αγώνα για το καλό της παράταξης μας και της Ελλάδος.
 
Λυπάμαι που η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά και εκ των πραγμάτων δεν είχα τη δυνατότητα να επικοινωνήσω προσωπικά με πολλούς από εσάς.
 
Χαίρομαι όμως για την καθημερινή επαφή  που είχα με όσες Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες μπόρεσα να δω και να ανταλλάξω απόψεις και προβληματισμούς.
 
Για μένα ήταν μια πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία η προσωπική επαφή που είχα με όλους εσάς  και δεσμεύομαι να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μου, του λαού μας και του κόμματος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» με όλες μου τις δυνάμεις.

Δηλώνω ότι ήμουν και θα είμαι πάντα στο πλευρό σας και ζητώ από εσάς να συνεχίσετε να μου δίνετε την δύναμη για να μπορώ να φανώ χρήσιμος και να αγωνίζομαι για το καλό της Ξάνθης και της Ελλάδας, για το καλό όλων  μας.

Με εκτίμηση
Ευστρατίου Χαράλαμπος
Υπ. Βουλευτής «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Ν. Ξάνθης