GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθώοι οι δύο συλληφθέντες του ΛΑΟΣ Ξάνθης

Σε παράπλευρη ατυχία απέδωσε το δικαστήριο της σύλληψη των δύο ατόμωτν από τη Ν.Ε. του ΛΑΟΣ Ξάνθης το απόγευμα το πρωί της Κυριακής με η...

Σε παράπλευρη ατυχία απέδωσε το δικαστήριο της σύλληψη των δύο ατόμωτν από τη Ν.Ε. του ΛΑΟΣ Ξάνθης το απόγευμα το πρωί της Κυριακής με ην κατηγορία της παράβασης του εκλογικού νόμου.
Όπως προέκυψε κατά την ακροαματική διαδικασία τόσο ο υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ Ξάνθης όσο και ο συγγενής του, που συνελήφθησαν, δεν αποδείχθηκε ότι προσέφεραν κάποιο αντάλλαγμα για την εξαγορά ψήφων.

Ο ένας εκ των κατηγορούμενων, ανέφερε πως ο υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ του έβαλε 10 ευρώ βενζίνη, για να κινείται με το όχημα του κατά τη διάρκεια των εκλογών, μιας και ο πρώτος ήταν και εκλογικός του αντιπρόσωπος. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο πως ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ του ζήτησε να βάλει δέκα ευρώ επί πιστώσει στο όχημα του πρώτου κατηγορούμενου, κάτι που όπως εξήγησε είναι σύνηθες φαινόμενο.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος κατηγορούμενος συνελήφθη με σταθμευμένο το όχημά του, αρκετά μακριά από το εκλογικό κέντρο, στην περιοχή του Δροσερού ενώ εντός αυτού βρέθηκαν φάκελοι με 53 ψηφοδέλτια. Όπως μάλιστα εξήγησε ένας εκ των αστυνομικών που πραγματοποίησε τον έλεγχο, υπήρχαν αρχικά υποψίες ότι ο εν λόγω άνδρας σταματούσε διερχόμενα αυτοκίνητα για να τους μοιράσει ψηφοδέλτια. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.  Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε κάποια αξιέπαινη πράξη.