GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρομοκρατική επίθεση στη ΔΕΗ Ξάνθης…. (+video)

Άσκηση ετοιμότητας για τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Ξάνθης, στο πλαίσιο υλοποί...

Άσκηση ετοιμότητας για τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Ξάνθης, στο πλαίσιο υλοποίησης μιας σειράς από ασκήσεις στα κατά τόπους παραρτήματα της ΔΕΗ ανά την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της άσκησης οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, χωρίς να υπάρχει προγενέστερη ενημέρωση, ειδοποιήθηκαν για την ύπαρξη βόμβας εντός του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, εκκενώνοντας τον χώρο και καλώντας άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν. Η Αστυνομία από την πλευρά της με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και δυνάμεων του ΕΚΑΒ εκκένωσαν άμεσα τους δρόμους γύρω από τη ΔΕΗ, ελέγχοντας τον χώρο για την ύπαρξη ή μη βόμβας εντός του κτηρίου.

«Η επιχείρηση της ΔΕΗ έχει από το νόμο την υποχρέωση να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις για την υγεία και την ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε εκπαιδεύσει το προσωπικό για περιπτώσεις πυρκαγιάς, σεισμού ή τρομοκρατικής επίθεσης και μέσω των ασκήσεων αυτών εξετάζουμε την ετοιμότητά τους» αναφέρει στο ThrakiToday.com ο  κος Γιάννης Νταής από τη Διεύθυνση Ασφαλείας και Υγείας για την εργασία της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρουν στο ThrakiToday.com οι εμπλεκόμενοι στην άσκηση φορείς η επιχείρηση άσκησης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς υπήρξε άψογη συνεργασία των αρχών, οι οποίες κατέφτασαν άμεσα στον χώρο πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους.