GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στόχος η τρίτη έδρα για τον Σύριζα Ξάνθης (+video)

Θέτοντας ως πρωταρχικό τους στόχο τη διεκδίκηση της τρίτης έδρας στην εκλογική περιφέρεια της Ξάνθης παρουσιάστηκαν οι πέντε υποψήφιο...

Θέτοντας ως πρωταρχικό τους στόχο τη διεκδίκηση της τρίτης έδρας στην εκλογική περιφέρεια της Ξάνθης παρουσιάστηκαν οι πέντε υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του Σύριζα Ξάνθης, το μεσημέρι της Πέμπτης στην επίσημη «πρώτη» του συνδυασμού. 

Οι πέντε υποψήφιοι με το τοπικό Σύριζα τόνισαν πως η διεκδίκηση της τρίτης έδρας στον Νομό Ξάνθης αποτελεί στόχο του συνδυασμού τους, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους ίδιους παρουσιάζει συνέχεια και συνέπεια μέσα στον χρόνο.

Ορισμός της αποτυχίας Τσετίν και Ξυνίδης!
«Ήταν ο ορισμός της αποτυχίας και ο Τσετίν και ο Ξυνίδης. Και όσον αναφορά τα μειονοτικά ζητήματα, αλλά και από την πλευρά του Ξυνίδη που ήταν από τους φανατικούς υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ» ανέφερε ο κος Νίκος Καλιαμπάκας, υποψήφιος με τον Σύριζα Ξάνθης, εκτιμώντας παράλληλα πως «είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές από τη μεταπολίτευση και μετά. Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον αναγκαία. Ότι έγινε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις νομίζω ότι απέτυχε. Καταφέραμε και επανακάμψαμε σαν οργάνωση και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια έδρα στην Ξάνθη και η οργάνωση θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτός».

Η Ξάνθη χρειάζεται έναν αριστερό βουλευτή…
«Ήρθε η ώρα η Ξάνθη να αποκτήσει ένα αριστερό βουλευτή, ο οποίος με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας θα μπορούσε να δώσει λύσεις» ανέφερε με τη σειρά του ο κος Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, υποψήφιος με τον τοπικό Σύριζα, τονίζοντας παράλληλα πως είναι επιτακτική η ανάγκη για συνεργασία στις δυνάμεις της αριστεράς, η οποία θα προκύψει από τη βάση. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι θέσεις της κας Ευαγγελίας Κεχαγιά, η οποία επισημαίνει πως «ο κόσμος της αριστεράς είναι αυτός που καθημερινά κάνει λόγο για επιτακτική ανάγκη συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων».



«Δεν ζητάμε ψήφο διαμαρτυρίας»
«Από το 2009 είχαμε διαγνώσει προς τα πού πάει αυτή η πολιτική. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ένα αμάξι χωρίς φρένα στο γκρεμό. Θα πρέπει να σταματήσουμε αυτό το ολίσθημα, σαν αριστεροί, γιατί πάντα αγωνιζόμασταν για το κοινωνικό κράτος. Αυτή τη φορά έχουμε ρεαλιστικές προτάσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν την αλλαγή στη ρότα του κράτους μας» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κα Μαρία Καρανάσου, εξηγώντας πως το Σύριζα Ξάνθης «δεν ζητάει ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά ψήφο ανατροπής. Θέλουμε να αλλάξει το κοινωνικό σύστημα στην Ελλάδα. Εάν έχουμε μια ισχυρή λαϊκή εντολή αυτές μας τις ιδέες θα μπορέσουμε να τις κάνουμε πράξεις». 

Την πεποίθηση πως «αυτοί που μας οδηγούν εκτός Ευρώπης είναι αυτοί που υπογράφουν τα μνημόνια» εξέφρασε ο κος Γιώργος Παπανικολάου, υποψήφιος με το Σύριζα Ξάνθης, ενώ αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση στον Νομό Ξάνθης, επικαλέστηκε το παράδειγμα των οικοδόμων για να περιγράψει το δυσοίωνο εργασιακό μέλλον, επισημαίνοντας πως «η Ξάνθη είναι δεύτερη σε ανεργία πόλη σε όλη την Ελλάδα και ο μόνος Νομός της χώρας που έχει μείωση 82% στην οικοδομική δραστηριότητα».