GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η “επόμενη ημέρα” κράτησε τον Τσαλίδη στη ΝΔ, Γ. Καρατζαφέρης υποψήφιος στην Ξάνθη

Υπαναχώρησε τελικά στην πρόθεσή του να μεταπηδήσει από τη ΝΔ στο κόμμα της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” κας Ντόρας Μπακογιάννη, ο κος Φίλλιπος Τ...

Υπαναχώρησε τελικά στην πρόθεσή του να μεταπηδήσει από τη ΝΔ στο κόμμα της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” κας Ντόρας Μπακογιάννη, ο κος Φίλλιπος Τσαλίδης αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Απριλίου. 

Μετά από έντονες διαβουλεύσεις και από τη μια και από την άλλη πλευρά δεν τελεσφόρησαν οι συζητήσει για την ένταξη του κ. Τσαλίδη στο ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ. στην Ξάνθη. Εκτιμήσεις θέλουν να ήταν ένα πολιτικό παιχνίδι της τελευταίας στιγμής από την πλευρά Τσαλίδη για να μπορέσει να μεγιστοποιήσει τα όποια μετεκλογικά οφέλη που ευελπιστεί να “εισπράξει” από την ΝΔ σκεπτόμενος ψυχραιμότερα την πιθανότητα η ΝΔ να διαδραματίσει ρόλο στη νέα κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 6ης Μάιου και στην ανάγκη αξιοποίησης στελεχών που ανήκουν σε αυτήν, μετά την έντονη αποψίλωσή της με στελέχη που εντάχθηκαν σε άλλους κομματικούς συνδυασμούς φεύγοντας από τη ΝΔ. 

Στο πρωτοδικείο Ξάνθης κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γιώργος Καρατζαφέρης, βλέποντας τη ραγδαία συρρίκνωση της κομματικής βάσης και των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ ευελπιστώντας να ανατρέψει αυτό το διαλυτικό κλίμα των ψηφοφόρων του στην Ξάνθη. Η συμβολική συμμετοχή του κ. Καρατζαφέρη στην Ξάνθη θα προσπαθήσει να τονώσει το “πεσμένο” ηθικό των στελεχών του κόμματος του για τη συνέχεια των δεκαπέντε περίπου ημερών που απέμειναν μέχρι τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια