GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και οι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ του διαδικτύου!

-Για να μπορείτε να συγκρίνετε, να κρίνετε και να ενημερώνεστε Έγκυρα και Άμεσα!  «Είναι γλυκό το πιοτό της υπεροψίας και δ...

-Για να μπορείτε να συγκρίνετε, να κρίνετε και να ενημερώνεστε Έγκυρα και Άμεσα! 

«Είναι γλυκό το πιοτό της υπεροψίας και δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός που δεν λαχτάρησε να πιεί, αυτή τη γλύκα της κλεμμένης επιτυχίας λίγο πολύ όλοι την έχουνε γευτεί». Μόνο έτσι θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τα κωμικοτραγικά που κατά καιρούς διαβάζουμε και ακούμε για τη διαδικτυακή ενημέρωση στην Ξάνθη, και την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Όλοι διεκδικούν, επάξια (sic), και με στατιστικά (sic) στοιχεία την πρωτοκαθεδρία στον χώρο της ενημέρωσης. Είναι οι πρωταγωνιστές και όλοι οι άλλοι οι κομπάρσοι, που εκλιπαρούν για λίγη από την τεράστια επιτυχία τους…..

Εάν λοιπόν πρωταγωνιστής σημαίνει να έρχεσαι πάντα, ή σχεδόν πάντα, δεύτερος και κατά ιδρωμένος στην ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, εάν πρωταγωνιστής σημαίνει να αλλάζει διαρκώς την ώρα ανάρτησης μιας είδησης και ενώ τη βάζεις το απόγευμα να την παρουσιάζεις σαν να την έβαλες το πρωί, μόνο και μόνο για να διεκδικήσεις την πατρότητα την αποκλειστικότητας, εάν πρωταγωνιστής σημαίνει να λες κάτι και μετά από ώρες να βγαίνεις και να λες πως αυτό που είπες πριν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, εάν πρωταγωνιστής σημαίνει να βλέπεις τα πράγματα μονόχρωμα, εάν πρωταγωνιστής σημαίνει να αντιγράφεις καθημερινά τη θεματολογία των άλλων, εάν πρωταγωνιστής σημαίνει να παρουσιάζεις σαν νέο αυτό που οι άλλοι το έχουν ήδη ξεχάσει… τότε εμείς είμαστε απλά οι κομπάρσοι.

Ιδού λοιπόν τι πάει να πει να είσαι κομπάρσος