GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκανε τον… φίλο και προσπαθούσε να αποσπάσει λεφτά!

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, υποθέσεις...

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, υποθέσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων που είχαν διαπραχθεί σε χωριό της Καβάλας, από 39χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος : 
• Κατά το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου 2012,  μετέβη σε οικία 75χρονου ημεδαπού και προσποιούμενος συγγενή φιλικού του προσώπου, προσπάθησε να του πουλήσει ρολόι, έναντι του χρηματικού ποσού των 50 Ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

•  Τη 10-4-2012 το πρωί,  μετέβη σε οικία 82χρονης ημεδαπής, στο ίδιο χωριό της Καβάλας και αφού παρουσιάστηκε ως φίλος συγγενικού της προσώπου, προφασιζόμενος οικονομικές του εκκρεμότητες, απέσπασε από αυτήν 520 Ευρώ. 


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 39χρονου θα αποσταλεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης.