GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη το Σάββατο ο Χάρης Καστανίδης από την Κοινωνική Συμφωνία

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 o πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Χάρης Καστανίδης θα επισκεφθεί τη Θράκη. -...

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 o πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Χάρης Καστανίδης θα επισκεφθεί τη Θράκη.

-    Στις 14.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης  στο ξενοδοχείο GRECOTEL, της Αλεξανδρούπολης, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος και τα ψηφοδέλτια της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στις εκλογικές περιφέρειες Έβρου και Ροδόπης.

-    Στις 16.30 θα επισκεφτεί την Ξάνθη και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης  στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ», όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος και το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στην εκλογική περιφέρεια Ξάνθης.

-    Στις 18.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καβάλας, στο ξενοδοχείο “GALAXY”, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος και το ψηφοδέλτιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας.