GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μήνυμα της Ι. Ιντζέ, υποψήφιας Βουλευτή με τον Αν. Έλληνες στην Ξάνθη

    Συμπολίτισσες – συμπολίτες     Τα τελευταία δύο χρόνια όλοι μας βιώνουμε τις δραματικές συνέπειες των εγκληματικά αδέξιων χειρισμώ...

    Συμπολίτισσες – συμπολίτες
    Τα τελευταία δύο χρόνια όλοι μας βιώνουμε τις δραματικές συνέπειες των εγκληματικά αδέξιων χειρισμών και των ύποπτα άστοχων επιλογών του πολιτικού κατεστημένου της πατρίδας μας.
 
    Οι συντάξεις και οι μισθοί, όσων έχουν την τύχη να εργάζονται ακόμα, συρρικνώνονται και, σε συνδυασμό με την ακρίβεια που εξακολουθεί να καλπάζει και τις άγριες φοροεπιδρομές, δεν επιτρέπουν πια στην ελληνική οικογένεια την κάλυψη ούτε των ζωτικών της αναγκών. Εργοστάσια, επιχειρήσεις, καταστήματα κλείνουν, εργαζόμενοι απολύονται, γεωργία και κτηνοτροφία μαραζώνουν, η πραγματική όπως και η εθνική οικονομία πνέουν τα λοίσθια. Το κοινωνικό κράτος αποδομείται συστηματικά και σφαγιάζονται δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών των εργαζομένων στο βωμό της απληστίας των «αγορών». Εκατοντάδες συμπατριώτες μας οδηγούνται απελπισμένοι στην αυτοχειρία κι οι νέοι μας παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς.
 
    Μπροστά σ’ αυτή την τραγική κατάσταση, στην οποία σύρθηκε ο λαός μας εξαιτίας των ψευδεπίγραφων και χαλκευμένων διλλημάτων, αισθάνθηκα χρέος μου να δηλώσω παρούσα στο προσκλητήριο του Πάνου Καμμένου και να συστρατευθώ στον αγώνα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με στόχο την ολική ανατροπή της αδιέξοδης πολιτικής των Μνημονίων που μας έφτασε μέχρις εδώ.
 
    Με την ολοκληρωμένη, ρεαλιστική και υλοποιήσιμη Εθνική Αντιπρόταση, που καταθέτουμε στην κρίση σας, σηματοδοτούμε τον άλλο δρόμο που, μέσα από ξεκάθαρη αναπτυξιακή στόχευση, οδηγεί στην ψυχική και πνευματική ανάτασή μας, στην ανάκτηση της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας μας ως πολιτών και ως Έθνους και στην εξασφάλιση ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας. 

    Ενός μέλλοντος που μας αξίζει, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Με αληθινή εκτίμηση,
Ιωάννα Ιντζέ