GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Χλιαρή η συμμετοχή στην εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ (+video)

Αναμενόμενη η χλιαρή προσέλευση των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους κομματικούς καταλόγους του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρ...

Αναμενόμενη η χλιαρή προσέλευση των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους κομματικούς καταλόγους του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αποτελεί τον μοναδικό διεκδικητή της θέσης του νέου ηγέτη ενός κόμματος που αποδυναμώνεται διαρκώς χάνοντας ιστορικά του στελέχη και μεγάλη μάζα ψηφοφόρων του.

Στις 9.00 το πρωί της Κυριακής οι κάλπες άνοιξαν και στα έξι από τα επτά σημεία σε όλο τον Νομό Ξάνθης, ενώ μικρή καθυστέρηση παρατηρήθηκε στο Εράσμιο του Δήμου Τοπείρου. 

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον αριθμό των εγγραμμένων στα μητρώα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά, μιλώντας στο ThrakiToday, ο γενικός γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κος Αχιλλέας Τσαρτσάρας. Για να συμμετάσχει κάποιος στη εσωκομματική διαδικασία έπρεπε να προσκομίσει την ταυτότητά του και να καταβάλει το ποσό των 2 ευρώ. Στην Ξάνθη συνολικά ψήφισαν κάτι παραπάνω από 1.000 άτομα, με την πόλη της Ξάνθης και τον δήμο Αβδήρων να παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή.





Δεν υπάρχουν σχόλια