GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΠΑΣΠ το “έσκασε” από την πορεία των φοιτητών στην Ξάνθη (+video)

Σε μια πρωτοφανή και μέχρι στιγμής ανεξήγητη κίνηση προχώρησε η φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ στην Ξάνθη, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου, ότ...

Σε μια πρωτοφανή και μέχρι στιγμής ανεξήγητη κίνηση προχώρησε η φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ στην Ξάνθη, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου, όταν λίγο πριν την έναρξη της πορείας των φοιτητών του ΔΠΘ Ξάνθης, αυτή αποχώρησε πραγματοποιώντας ξεχωριστή πορεία.

Όπως αναφέρουν στο ThrakiToday φοιτητών των υπόλοιπων παρατάξεων, ενώ υπήρξε ένα γενικό κάλεσμα απ’ όλους τους φοιτητές για μαζική πορεία στους δρόμους της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό το Πανεπιστήμιο, η ΠΑΣΠ λίγα λεπτά πριν την έναρξη των κινητοποιήσεων ξεκίνησε δική της πορεία, αφήνοντας άναυδους τους υπόλοιπους φοιτητές.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού τα μέλη της ΠΑΣΠ (λιγότερα από 100 άτομα) είχαν ξεχυθεί στους δρόμους της πόλης, οι υπόλοιποι φοιτητές (περισσότεροι από 500), μαζί με σωματεία εργαζομένων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φοιτητών, ξεκίνησαν την καθιερωμένη εορταστική πορεία μέσα στην πόλη, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό. Η πορεία κατέληξε μετά από περίπου μια ώρα πίσω στον χώρο των πανεπιστημίων, όπου οι φοιτητές διαλύθηκαν χωρίς να προκληθεί το παραμικρό επεισόδιο. 

Το ThrakiToday ζητώντας από τους φοιτητές να σχολιάσουν την απόφαση αυτή της ΠΑΣΠ έγινε δέκτης αρνητικών σχολείων για την εν λόγω παράταξη, με τους φοιτητές να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβεί, καθώς δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφθεί παρόμοια περιστατικά σε άλλες πόλεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια