GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εμφανίστηκαν οι εργαζόμενοι «φαντάσματα» του δήμου Ξάνθης (+video)

Το παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης έδωσαν εργαζόμενοι, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι απασχολήθηκαν με τη μορφή μαύρης ε...

Το παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξάνθης έδωσαν εργαζόμενοι, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι απασχολήθηκαν με τη μορφή μαύρης εργασίας σε υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης, παραμένοντας έως και σήμερα απλήρωτοι και αδήλωτοι.

Οι καταγγελίες για μαύρη εργασία στον δήμο Ξάνθης είχαν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και αυξάνονταν συνεχώς. Μετά τις επώνυμες καταγγελίες εργαζόμενων στην καθαριότητα του δήμου, οι οποίοι αναφέρουν πως ενώ εργάστηκαν στον δήμο το χρονικό διάστημα 2006-2007 δεν υπέγραψαν ποτέ σύμβαση εργασίας και δεν πληρώθηκαν έως και σήμερα, με αποτέλεσμα να παίρνουν πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης, και νέες επώνυμες καταγγελίες ήρθαν στο φως.

Συγκεκριμένα, δύο εργαζόμενοι οι οποίοι αναφέρουν πως εργάστηκαν στον δήμο χωρίς να δηλωθούν στα μητρώα του και παρά το γεγονός πως έχουν κάνει αλλεπάλληλες κρούσεις τόσο στον δήμαρχο Ξάνθης όσο και σε αρμόδιους αντιδημάρχους μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημά τους. 

Από τη μεριά του ο δήμος, δια του δημάρχου, αναφέρει πως δεν υπάρχουν οφειλές του δήμου προς εργαζόμενους και πως οι καταγγελίες δεν ευσταθούν, ενώ παραπέμπει τους εργαζόμενους στη δικαιοσύνη ώστε να λυθεί εκεί το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια