GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θα καταψηφίσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη (+video)

"Διαβάζοντας" τις προτάσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για το πρόσωπό τους ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ κος Τσετίν Μάντατζη προσθέτει ά...

"Διαβάζοντας" τις προτάσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για το πρόσωπό τους ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ κος Τσετίν Μάντατζη προσθέτει άλλη μια ψηφίδα στα όσα του καταλογίζουν στον κοινοβουλευτικό του βίο, δηλώνοντας την πρόθεσή του να διαφοροποιηθεί από τη "γραμμή ΠΑΣΟΚ" στην υπερψήφιση της κυβέρνησης Παπαδήμου. 

Από τις έως τώρα επαφές με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο κος Τσετίν γνωρίζει ότι το μέλλον του στο ΠΑΣΟΚ δεν διαγράφεται και ιδιαίτερα ευοίωνο, έχοντας εισπράξει τη δυσαρέσκεια αρκετών πρωτοκλασάτων στελεχών περί τον Γιώργο Παπανδρέου. Διαβλέποντας λιγότερες τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί σε μελλοντική λίστα του κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές.

Η κομματική του ανέλιξη η οποία οφείλεται στην πολιτική φιλία του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα στο κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ κ. Σωκράτη Ξυνίδη, και εν συνεχεία στη δηλωμένη κοινή μοίρα των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη δημιουργεί έντονο προβληματισμό για το πως θα εξελιχθεί για τον καθένα η κομματική τους συνέχεια στην Ξάνθη.


Θέλοντας να "εξηγήσει" τη στάση του επικαλείται πολιτικούς λόγους, όπως χαρακτηριστικά είπε και στη Βουλή ο ίδιος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να συμπλεύσω μ' εκείνους που με την ακροδεξιά τους ρητορική παρεμποδίζουν τον εμπλουτισμό της κοινωνίας με την διαφορετικότητα και ναρκοθετούν την σύνθεση, το θεμέλιο της δημοκρατίας μας. Αυτή είναι η δική μου προσωπική κόκκινη γραμμή. Εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω χέρι - χέρι μαζί τους".

Ωστόσο κλείνοντας πρόσθεσε: "Περιβάλλω με εκτίμηση τον εντολοδόχο πρωθυπουργό."

Δεν υπάρχουν σχόλια