GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαθιά ανάσα για Skoda Ξάνθη! Νίκη με 1-0 επί της Κέρκυρας

Τη δεύτερη νίκη της στη Superleague πέτυχε η Skoda Ξάνθη, που κέρδισε στα Πηγάδια με 1-0 την μαχητική Κέρκυρα, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε...

Τη δεύτερη νίκη της στη Superleague πέτυχε η Skoda Ξάνθη, που κέρδισε στα Πηγάδια με 1-0 την μαχητική Κέρκυρα, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι στο 49ο λεπτό.

Τα πράγματα φαινόταν ότι θα κυλήσουν ομαλά για την ξανθιώτικη ομάδα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. 

Η Ξάνθη έπαιξε επιθετικά με Βλαχοδήμο, Πόι, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο και Βασιλακάκη στη σύνθεσή της, όμως η αποβολή του Ντάνι στο 65΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάπως αυστηρή από τον διαιτητή του αγώνα κ. Δελφάκη, δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα και ανάγκασε τους Ξανθιώτες να αμυνθούν για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Πλέον η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε βαθιά ανάσα φτάνοντας στους 8 βαθμούς, όμως ο Έλληνας προπονητής ξέρει πολύ καλά πως τα επόμενα παιχνίδια είναι αρκετά σημαντικά για την ομάδα που θα πρέπει να συγκεντρώσει βαθμούς.

Οι φάσεις του αγώνα:
6' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για Ξάνθη με Μαρκόφσκι να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά, ενώ το ριμπάουντ πήρε ο Μαρσελίνιο για να νικηθεί επίσης από τον Γκαλίνοβιτς.
9' Ανεπανάληπτη ευκαιρία με Βλαχοδήμο, πάσαρε ο Πόι τετ α τετ ο νεαρός επιθετικός αστόχησε όπως και στο ματς με την Τρίπολη.
12' κεφαλιά του Ιωάννου άουτ.
17' Σουτ από τον Γκουστάβο από πλάγια θέση σε κόρνερ ο Βιβιανί.
18' Καλό σουτ του Οσμάν από το ύψος της περιοχής, πάνω στην γραμμή σώζει ο Κομεσίδης.
21' Σέντρα σουτ του Βλαχοδήμου, διώχνει πάνω στην γραμμή ο Βενέτης.
49' Ωραία ενέργεια από τον Μπέρτο, βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Πόι, αυτός για να σιγουρέψει το γκολ έδωσε παράλληλη πάσα στον Μαρκόφσκι και από κοντά ο Σέρβος πέτυχε το 1-0.
53' Παράλληλη σέντρα του Γραμμόζη, ο Μπέρτος πρόλαβε τον Αγρίτη λίγο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
85’ Σουτ από τον Γκουστάβο αποκρούει ο Βιβιανί.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης, Μαρκόβσκι (68' Φλίσκας), Πόι (85' Καζάκης), Μαρσελίνιο (59' Μάνταλος), Ντάνι.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (71' Μπάρκογλου), Μαϊστόροβιτς, Χάμπλε (56' Μετίν), Κοντοδήμος, Όσμαν, Γκουστάβο, Ιωάννου (36' Μαζνόφ).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δελφάκης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους κ. Δημόπουλος (Μακεδονίας) και κ. Αναστασόπουλος (Αρκαδίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Σελίμος (Λακωνίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια