GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι στη Χαρτοβιομηχανία Dianna

«Αυτή τη στιγμή ακροβατώ, γιατί δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της αλλαγής στην καθημερινότητά μου» επισημαίνει ο κος Νίκος Νικολ...

«Αυτή τη στιγμή ακροβατώ, γιατί δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της αλλαγής στην καθημερινότητά μου» επισημαίνει ο κος Νίκος Νικολαΐδης, επί σειρά ετών εργαζόμενος στη χαρτοβιομηχανία Dianna ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, μαζί με το σύνολο των εργαζομένων, παραμένει απλήρωτος εδώ και μήνες και βλέπει το μέλλον της συγκεκριμένης επιχείρησης εξαιρετικά αβέβαιο.

«Ήρθα σε επαφή με τη διοίκηση και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους εργαζομένους. Το μέλλον της εταιρίας διαφαίνεται εξαιρετικά αβέβαιο και είμαστε όλοι αναστατωμένοι» υπογραμμίζει ο κος Νικολαΐδης, αναφέροντας πως στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι απασχολούνται επί χρόνια στη συγκεκριμένη επιχείρηση και εάν αυτή κλείσει θα μείνουν στον δρόμο, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. «Κανένας από τους εργαζόμενους δεν θέλει να κλείσει η εταιρία. Δεν υπάρχει ρεύμα στο εργοστάσιο, δεν υπάρχει φυσικό αέριο ούτε πρώτες ύλες. Πολύ φοβάμαι πως όλα είναι θέμα ημερών πλέον» συμπληρώνει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια