GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξετάζουν τη δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους οι εργαζόμενοι της Dianna

Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στη χαρτοβιομηχανία Dianna στην Ξάνθη, οι εργαζόμενοι της εταιρίας ακολουθούν τη δικαστική οδό για τ...

Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στη χαρτοβιομηχανία Dianna στην Ξάνθη, οι εργαζόμενοι της εταιρίας ακολουθούν τη δικαστική οδό για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους. 

Ήδη από τον Αύγουστο και σταδιακά περίπου 100 από τους 130 εργαζόμενους της χαρτοβιομηχανίας έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από δύο μήνες αρκετοί απ’ αυτούς. Με τη συνδρομή του εργατικού κέντρου Ξάνθης, το οποίο παρέχει νομική κάλυψη στους εργαζόμενους προσφέροντας τη νομική σύμβουλο του εργατικού κέντρου την κα. Χρυσούλα Βερβερίδου οι εργαζόμενοι προσφεύγουν πλέον στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο εργατικό κέντρο για να διερευνήσουν τις νομικές επιλογές τους για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους. 

«Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να μπούμε σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης εάν δεν χρειάζεται. Εάν όμως δεν μπορούμε να τα βρούμε συναινετικά θα πρέπει να μπούμε σε μια δικαστική αντιπαράθεση» επισήμανε ο κος Θανάσης Ξυνίδης, δικηγόρος που μαζί με την κα Βερβερίδου έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των εργαζομένων. Παράλληλα συστάθηκε προσωρινό σωματείο εργαζομένων, που δεν υπήρχε στο παρελθόν στο εργοστάσιο, ώστε να συντονιστούν οι δράσεις των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια