GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλείνει οριστικά η χαρτοβιομηχανία Dianna

Οριστικό λουκέτο φαίνεται πως μπαίνει στη γνωστή χαρτοβιομηχανία Dianna της Ξάνθης, ένα από τα τελευταία εργοστάσια της περιοχής. Τα σοβα...

Οριστικό λουκέτο φαίνεται πως μπαίνει στη γνωστή χαρτοβιομηχανία Dianna της Ξάνθης, ένα από τα τελευταία εργοστάσια της περιοχής.



Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία, τα οποία έκαναν την πρώτη του εμφάνιση το Φεβρουάριο του 2011, κλιμακώθηκαν το καλοκαίρι και κορυφώθηκαν του τελευταίους μήνες, έχουν οδηγήσει την εταιρία ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Ήδη οι εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα με το μέλλον τους να κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιο. Όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας στο Ξάνθη FM100 ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης κος Άγγελος Μπεμπεκίδης «συστάθηκε μια τριμελής επιτροπή και πήγαμε στην επιθεώρηση εργασίας η οποία μας διαβεβαίωσε στις αρχές Αυγούστου ότι μέχρι 31 του μηνός θα είχε λυθεί το θέμα και οι εργαζόμενοι θα επέστρεφαν στην εργασία τους, πράγμα ωστόσο που δεν συνέβη ποτέ».

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών, που τα οικονομικά προβλήματα της εταιρίας έχουν γιγαντωθεί, το εργοστάσιο έμεινε χωρίς ρεύμα, ενώ υπήρχαν και καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των δεδουλευμών των εργαζομένων. «Μιλάμε για περίπου 130 εργαζόμενους οι οποίοι εάν κλείσει και αυτό το εργοστάσιο θα μείνουν στον δρόμο της ανεργίας» συμπληρώνει ο κος Μπεμπεκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια