GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζητούν να κλείσει ο δρόμος προς τη Βουλγαρία, αυτοί που κόπτονταν να ανοίξει!

Νωπές παραμένουν ακόμη οι εικόνες των πολιτικών εκπροσώπων της περιοχής που πρωτοστάτησαν και επιδόθηκαν στον «αγώνα» να ανοίξει ο κάθετος ο...

Νωπές παραμένουν ακόμη οι εικόνες των πολιτικών εκπροσώπων της περιοχής που πρωτοστάτησαν και επιδόθηκαν στον «αγώνα» να ανοίξει ο κάθετος οδικός άξονας που συνδέει την Ξάνθη με τη γειτονική Βουλγαρία.

Οι ίδιοι πολιτικοί και πολιτευτές που τότε επιθυμούσαν, και κατόρθωσαν, ως διακαώς να ανοίξουν τον δρόμο, χωρίς να μεριμνήσουν για τις επιπτώσεις που αυτός θα είχε, και έχει, στην τοπική αγορά, καθώς δεν υπήρχαν οι σχετικές αναλογιστικές μελέτες, τώρα και με φόντο τις εκλογές στο Επιμελητήριο επιθυμούν διακαώς να κλείσει ο δρόμος.

Σε δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο ο κος Στέλιος Μωραΐτης, υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, δηλώνει πως πρέπει να κλείσει ο δρόμος προς τη Βουλγαρία καθώς αποτελεί πληγή για την τοπική αγορά και τους επιχειρηματίες. Ωστόσο, ο ίδιος διετέλεσε αντινομάρχης την περίοδο που άνοιγε ο εν λόγω δρόμος και τότε δεν είχε φέρει αντίρρηση. Σήμερα ωστόσο, και ενώ ο ίδιος προσπαθεί να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους επιχειρηματίες ώστε να λάβει και την ανάλογη στήριξή τους στις επερχόμενες εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης, εκφράζει διαφορετική θέση. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι θέσεις που εξέφρασε στον τοπικό Τύπο ο πρώην Νομάρχης Ξάνθης κος Γιώργος Παυλίδης ο οποίος φέρεται να δηλώνει σήμερα πως ήταν λάθος το συγκεκριμένο έργο, το οποίο αποτελεί προσωπική του «επιτυχία». Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης κος Ευθύμης Μίλκογλου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα κληθείς να σχολιάσει αυτή την ξαφνική αλλαγή στη στάση των δύο κυρίων (Μωραΐτη και Παυλίδη) ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει πως «δεν πρόκειται να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό», για να συμπληρώσει πως «από τη στιγμή που ένα έργο έχει γίνει δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το να λέμε σήμερα ότι πρέπει να κλείσει ο δρόμος δεν ευσταθεί. Τότε έπρεπε να είχαμε προβλέψει τις επιπτώσεις που θα είχε αυτός στην τοπική αγορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια