GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δω τους εργαζόμενους, αλλά την επόμενη φορά που θα έρθω»

-Και επίσημα η «Δημοκρατική Συμμαχία» στην Ξάνθη -Αγνόησε εργαζόμενους, επισκέφθηκε μειονοτικούς οικισμούς Με τα εγκαίνια των γραφείων της ...

-Και επίσημα η «Δημοκρατική Συμμαχία» στην Ξάνθη
-Αγνόησε εργαζόμενους, επισκέφθηκε μειονοτικούς οικισμούς

Με τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της κας Ντόρας Μπακογιάννη στην περιοχή, η οποία άφησε εντόνως αρνητικές εντυπώσεις. Το γεγονός πως η ίδια επέλεξε να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής της στην Ξάνθης μειονοτικούς οικισμούς, χωρίς να έχει καμία συνάντηση με εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται σε τραγικά δυσμενή θέση με την αποβιομηχάνιση της περιοχής να συνεχίζεται ή με εκπροσώπους αυτών, προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις και αντιδράσεις από πλευράς εργαζομένων.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε η ίδια για το γεγονός αυτό, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στον τοπικό Τύπο, δήλωσε πως στην επόμενη επίσκεψή της θα συναντηθεί και με τους εργαζόμενους, παρά το γεγονός ωστόσο πως πολύ πιθανόν με τους ρυθμούς ανάπτυξης της ανεργίας στην περιοχή να μην υπάρχουν εργαζόμενοι στην επόμενη επίσκεψη της κας Μπακογιάννη στον Νομό.

Η ίδια τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ΕΟΖ (Ειδικών Οικονομιών Ζωνών) στην περιοχή της Θράκης, προτάσσοντας ως επιχείρημα το ότι η περιοχή πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τις γειτονικές χώρες. Υπενθυμίζεται, πως για το εν λόγω ζήτημα έχουν προκληθεί δικαιολογημένες αντιδράσεις τόσο από τοπικούς φορείς, οι οποίοι τάσσονται κατά της δημιουργίας των συγκεκριμένων ζωνών στην περιοχή, όσο και από τον γνωστό εργατολόγο κ. Μητρόπουλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Ξάνθη «έκρουε» τον κώδωνα του κινδύνου για τις ΕΟΖ, λέγοντας πως θα αποτελέσουν ταφόπλακα για τους εργαζόμενους της περιοχής. 

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής η κα Μπακογιάννη εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματός της στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια