GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνετη νίκη για τους Νέους

Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες οι Νέοι της Skoda Ξάνθη (Κ-20), αφού μετά την άνετη επικράτηση στο Αγρίνιο, ήρθε ακόμα μια απέ...

Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες οι Νέοι της Skoda Ξάνθη (Κ-20), αφού μετά την άνετη επικράτηση στο Αγρίνιο, ήρθε ακόμα μια απέναντι στην Κέρκυρα με σκορ 3-0. 

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με μπροστάρη τον επιθετικό της ομάδας Αντώνη Ράνο που σημείωσε άλλα δύο γκολ στο βιογραφικό του. για την ακρίβεια όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ράνος άνοιξε το σκορ στο 55΄ με πλάσε από κοντινή απόσταση, ο Δουμάνης σε αντεπίθεση σημείωσε το 2-0 στο 80ο λεπτό για να κλείσει τον χορό των τερμάτων και πάλι ο Ράνος στο 90’ με προσωπική ενέργεια, σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Skoda Ξάνθη: Αμουτζάκης, Τουργαΐδης (66’ Λάσπατζης), Οξύζογλου, Γούτας, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Δουμάνης (83’ Τσιτάκ), Ελληνίδης, Ράνος, Τσομπανόπουλος (70’ Πασχαλάκης), Μπαρέττας.

Κέρκυρα: Ευθυμίου, Κωστολέτος (60’ Σγουρός), Αρμένης, Κούδας, Μεντής, Γραμμένος, Χανδρινός, Μπαλανίκας, Γεωργακόπουλος, Πατινιώτης (64’ Γαρδικιώτης), Χαραλαμπίδης (72’ Χουσενί).

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια