GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δράσεις κατά του φόρου μέσω της ΔΕΗ σε Καβάλα και Δράμα

Να ασκήσουν πιέσεις, παρότρυνε τα μέλη του Συλλόγου Ανέργων Καβάλας η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Όλγα Κατημερτζή, ώστε ο Δήμος Καβάλας να λάβε...

Να ασκήσουν πιέσεις, παρότρυνε τα μέλη του Συλλόγου Ανέργων Καβάλας η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Όλγα Κατημερτζή, ώστε ο Δήμος Καβάλας να λάβει πρωτοβουλία στήριξης των δημοτών ενάντια στο φόρο ακίνητης περιουσίας, όπως ακριβώς πράττουν και άλλοι 15 δήμοι της χώρας.

Το θέμα συζητήθηκε σε εκδήλωση στην Καβάλα, που διοργάνωσε ο σύλλογος, με αφορμή το φόρο που επιβάλλεται μέσω της ΔΕΗ με την απειλή της διακοπής του ρεύματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα παραστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της Τετάρτης 16 Νομεβρίου 2011 για να υποστηρίξει το αίτημα.

Στο μεταξύ, στη Δράμα διοργανώνεται εκδήλωση για «τον ευρύτερο συντονισμό και δράση απέναντι στο πρόβλημα της επιβολής τέλους ακινήτων (χαράτσι) στους λογαριασμούς της ΔΕΗ» από την Επιτροπή Αγώνα κατά των χαρατσιών της ΔΕΗ.

Πρόκειται για ανοικτή συγκέντρωση που θα γίνει στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Εργατικού Κέντρου Δράμας. 
INPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια