GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με ένα καλάθι γεμάτο υποσχέσεις ο συνδυασμός του Μωραΐτη για το ΕΒΕ Ξάνθης

-«Ο δρόμος προς τη Βουλγαρία θα κλείσει! Τελεία και παύλα» ανέφερε ο κος Στέλιος Μωραΐτης  Με έντονη αντιπολιτευτική διάθεση στον απερχόμεν...

-«Ο δρόμος προς τη Βουλγαρία θα κλείσει! Τελεία και παύλα» ανέφερε ο κος Στέλιος Μωραΐτης 

Με έντονη αντιπολιτευτική διάθεση στον απερχόμενο προεδρεύων συνδυασμό του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του υποψήφιου συνδυασμού για τις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Μωραΐτη. 

Ο κος Μωραΐτης, παρά το γεγονός πως διατελεί αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού του το απόγευμα της Δευτέρας, μέρος του οποίο αποτελείται από μέλη του διοικούντος συνδυασμού στο ΕΒΕ Ξάνθης, προχώρησε σε μια σειρά από αντιπολιτευτικές τοποθετήσεις, οι οποίες έκαναν λόγο για άμεση αλλαγή στο υπάρχον καθεστώς που επικρατεί στο ΕΒΕ Ξάνθης, τον ρόλο αυτού καθώς και τις έως τώρα δράσεις του.

«Έχουμε ανάγκη από ένα δυναμικό ΕΒΕ. Το Επιμελητήριο πρέπει να πάψει να είναι ένας απλός σύμβουλος του κράτος και πρέπει να στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία, διεκδικώντας ότι έχει σχέση με το επιχειρείν» ανέφερε σε μια αποστροφή του λόγου του ο κος Μωραΐτης, λέγοντας πως το Επιμελητήριο αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί παραγωγικά προς τον επαγγελματία, τη στιγμή ωστόσο που και ο ίδιος φέρει ευθύνες για αυτό, καθώς διατελεί αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης.

Παράλληλα ο κος Μωραΐτης εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στους έτερους διεκδικητές του προεδρικού θώκου του Επιμελητηρίου, τους οποίους χαρακτήρισε ως «απληροφόρητους». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κος Μωραΐτης κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις και δεσμεύσεις τις οποίες υποσχέθηκε να υλοποιήσει, ενώ λίγο πριν την τοποθέτηση του κ. Μωραΐτη σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι κ. Αλέξανδρος Κοντός, βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ και Παναγιώτης Ταρενίδης, αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια