GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξώδικο στη ΔΕΗ αποφάσισε να στείλει το Επιμελητήριο Ξάνθης για το χαράτσι

Με τρία θέματα εντός ημερησίας διάταξης και τρία εκτός, συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, με διάχυτο το άρωμ...

Με τρία θέματα εντός ημερησίας διάταξης και τρία εκτός, συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, με διάχυτο το άρωμα των επερχόμενων εκλογών.

Παρουσία ελάχιστων, για ακόμη μια φορά, μελών του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, με καθαρά υπηρεσιακού χαρακτήρα εντός ημερησίας θέματα, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν ο ισολογισμός και ο προϋπολογισμός του οργάνου για το 2012. Η ουσία για ακόμη μια φορά ήταν στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα, με τους εργαζόμενους της Αναπτυξιακής να καταγγέλλουν την απραξία και αδιαφορία των μετόχων της Αναπτυξιακής Ξάνθης, οι οποίοι έχουν οδηγήσει την εταιρία σε οικονομικό αδιέξοδο.

Τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης αποφάσισαν να εκδώσουν σχετικό ψήφισμα, στο οποίο θα επισημαίνουν τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών, που σχετίζονται με την Αναπτυξιακή Ξάνθης, ζητώντας από τους υπόλοιπους μετόχους να πάρουν θέση.

Παράλληλα τα μέλη του ΕΒΕ Ξάνθης αποφάσισαν, μιμούμενοι το παράδειγμα το δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ε. Λαμπάκη, να προχωρήσουν στην κατάθεση εξωδίκου στη ΔΕΗ με το οποίο θα καταγγέλλουν το νέο χαράτσι ακινήτων, ζητώντας παράλληλα από τη ΔΕΗ να μην κόβει το ρεύμα σε όσους πολίτες δεν προχωρούν στην αποπληρωμή του. Για ακόμη μια φορά τέθηκε το ζήτημα της επιδότησης εργασίας (το γνωστό 12%) την οποία διεκδικούν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Θράκη και η οποία δεν έχει καταβληθεί ακόμη σε αυτές. Τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κατέληξαν στην απόφαση να αποστείλουν σχετικό αίτημα για άμεση δραστηριοποίηση σε όλα τα κόμματα και κυρίως σε αυτά που συμμετέχουν στη νέα μεταβατική κυβέρνηση. 

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Στέλιου Μωραΐτη αναφορικά με την τουριστική δίοδο που ενώνει την πόλη της Ξάνθης με τη γειτονική Βουλγαρία, με τον ίδιο να προτείνει για ακόμη μια φορά το κλείσιμο της συγκεκριμένης διόδου, κατηγορώντας παράλληλα «μερίδα του τοπικού τύπου», η οποία σύμφωνα με τον ίδιο παρερμήνεψε τις δηλώσεις του ίδιου για το εν λόγω θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια