GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έτοιμοι οι τρεις συνδυασμοί για το Επιμελητήριο Ξάνθης

Κατατέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επίσημοι συνδυασμοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης, οι οποίες θα διεξαχθούν, κατά ...

Κατατέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επίσημοι συνδυασμοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές του ΕΒΕ Ξάνθης, οι οποίες θα διεξαχθούν, κατά πάσα πιθανότητα, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου. 

Τις τελευταίες εβδομάδες τα σενάρια και οι ζυμώσεις για τη σύνθεση των συνδυασμών έδιναν και έπαιρναν, οδηγώντας τελικά στη δημιουργία τριών συνδυασμών, δύο με καθαρά κομματική στήριξη και ενός τρίτου, πολυκομματικού και ανεξάρτητου.

Από τη μεριά της ΝΔ ο υποψήφιος συνδυασμός στο τιμόνι του οποίο τέθηκε ο αντιπρόεδρο του ΕΒΕΞ κος Στέλιος Μωραΐτης αριθμεί 45 μέλη. Ο συνδυασμός του κου Γιάννη Αθανασιάδη, ο οποίος υποστηρίζεται από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 39 μέλη, ενώ ο τρίτος συνδυασμός, ο οποίος παρουσιάζεται ανεξάρτητος με απήχηση σε ένα ευρύτερο φάσμα επαγγελματιών, οι οποίοι συντάσσονται στην ιδέα της αποκομματικοποίησης του θεσμού του Επιμελητήριου, αριθμεί 38 στελέχη. 

Πλέον, οι τρεις συνδυασμοί ρίχνονται στη μάχη για της συγκομιδής των ψήφων, με τα μέλη τους να έχουν έναν περίπου μήνα στη διάθεσή τους για να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και να πείσουν για την «καθαρότητα» των προθέσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια