GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μόνο προτάσεις και συσκέψεις για την πάταξη του παρεμπορίου στην Ξάνθη

Δέκα και πλέον μήνες έχουν περάσει από την πρώτη σύσκεψη για την πάταξη του παρεμπορίου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Φεβρουαρίου στο ...

Δέκα και πλέον μήνες έχουν περάσει από την πρώτη σύσκεψη για την πάταξη του παρεμπορίου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Φεβρουαρίου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη, και όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Ευθύμης Μίλκογλου παρά το γεγονός πως ακολούθησαν άλλες δύο συσκέψεις μέχρι και σήμερα δεν έχει δοθεί λύση.

«Βρεθήκαμε τον Φεβρουάριο στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη και καταθέσαμε προτάσεις. Λίγους μήνες μετά καταθέσαμε τις ίδιες προτάσεις στον Περιφερειάρχη και τον Σεπτέμβριο κάναμε νέα σύσκεψη υπό τον κ. Σωκράτη Ξυνίδη (σ.σ. ο οποίος δεν παρέστη) και λύση δεν δόθηκε καμία» σημειώνει ο κος Μίλκογλου, ενώ σχολιάζοντας τον δρόμο προς τη Βουλγαρία και τις αρνητικές επιπτώσεις του εν λόγω έργου στην τοπική αγορά αναφέρει πως «το να συζητάμε σήμερα εάν πρέπει να κλείσει ο δρόμος είναι τουλάχιστον άκαιρο. Το θέμα είναι όταν τον άνοιξαν εάν είχαν σκεφτεί όλες αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις».

Η ανεξέλεγκτη είσοδος παράνομων προϊόντων στην πόλη της Ξάνθης συνεχίζεται κανονικά, με τον μεθοριακό σταθμό του Αγ. Κωνσταντίνου να αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου λαθραίων. Την ίδια στιγμή το μάρμαρο καλούνται να πληρώσουν οι επιχειρηματίες της Ξάνθης, οι οποίοι βλέπουν τα κέρδη τους να μειώνονται δραματικά και τις υποχρεώσεις τους να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. 

«Αυτά τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας θα τα θέσουμε στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου» επισημαίνει ο κος Μίλκογλου, συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ε.Β.Ε. Ξάνθης την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα υπάρξει επαναληπτική στις 23 Νοεμβρίου και εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η καταλυτική ημερομηνία διεξαγωγής της συνέλευσης θα είναι η 30 Νοεμβρίου. 

Παράλληλα με τη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του οργάνου, της ελεγκτικής και εφορευτικής επιτροπής καθώς και των αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια