GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γυρίζουν την πλάτη στη Ντόρα οι Ξανθιώτες

Επιβεβαίωσε τις επαφές με τοπικούς παράγοντες η κα Ντόρα Μπακογιάννη Με πρώτο σταθμό την πόλης της Ξάνθης ξεκίνησε την περιοδεία της στη Θρ...

Επιβεβαίωσε τις επαφές με τοπικούς παράγοντες η κα Ντόρα Μπακογιάννη

Με πρώτο σταθμό την πόλης της Ξάνθης ξεκίνησε την περιοδεία της στη Θράκη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σε μια αποστροφή του λόγου τους προσπάθησε να αποποιηθεί των όποιων ευθυνών της αναλογούν για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, λέγοντας πως η ίδια εκπροσωπεί ένα νέο, ολοκαίνουργιο κόμμα.


Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε το γεγονός πως η ίδια αγνόησε τελείως του απολυμένους και υπό απόλυση εργαζόμενους της περιοχής, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον να συναντηθεί μαζί τους ή να επισκεφτεί το εργατικό κέντρο της Ξάνθης ώστε να καταγράψει τη μελανή εικόνα που επικρατεί στην περιοχή, παρά αρκέστηκε να επισκεφτεί τη μειονοτική περιοχή της Ξάνθης και να επισημάνει πως η ανεργία στην περιοχή βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Η κα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην περιοχή της Ξάνθης επισήμανε πως πρέπει να «επιμείνει η νέα κυβέρνηση στην ύπαρξη αναπτυξιακών ζωνών, που είναι η μόνη λύση για τη Θράκη», ενώ παράλληλα παραδέχθηκε το γεγονός πως η ίδια έχει έρθει σε επαφή με τοπικούς παράγοντες, επιχειρώντας να τους ενσωματώσει στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο του κόμματός της. «Η ΔΗ.ΣΥ. επειδή είναι μια νέα πολιτική δύναμη δεν έχει τα προβλήματα των παλαιών κομμάτων. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να στελεχώσουν τις τάξεις μας» επισήμανε χαρακτηριστικά η ίδια, φαίνοντας να ξεχνά πως επί σειρά ετών διετέλεσε πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ διαδραματίζοντας και η ίδια σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της σημερινής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας μας. 

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω φορείς, πραγματοποίησα επισκέψεις σε μειονοτικά χωρία ώστε να συζητήσουμε τα οξυμένα προβλήματα μιας περιοχής που είναι η δεύτερη σε ανεργία στην Ελλάδα» ανέφερε η κα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον δήμαρχο Ξάνθης, για να συμπληρώσει πως «πρέπει είμαστε μια νέα πολιτική δύναμη, που μένουμε πιστοί σε αυτά που λέμε. Υπάρχει ευρωπαΐκός δρόμος για την Ελλάδα και οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρώπη θα φέρει φτώχια και καταστροφή». Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης η κα Μπακογιάννη κατευθύνθηκε στο ΕΒΕ Ξάνθης, όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Παναγιώτη Ανδρικόπουλο, καθώς και με τον αντιπρόεδρο του ΕΒΕΞ κο Στέλιο Μωραΐτη. Η κα Μπακογιάννη απέφυγε ευθέως να δηλώσει τη στήριξή της στον κ. Στέλιο Μωραΐτη και στον συνδυασμό του δηλώνοντας διπλωματικά πως «εσείς δεν πρέπει να έχετε άγχος για τις εκλογές», θυμίζοντας ότι το άγχος μάλλον θα μετακινηθεί στον κ. Αλέξανδρο Κοντό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια