GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κώστας Ζαγναφέρης: «Υποχρέωσή μου να συνομιλώ με όλους τους πολιτικούς»

Όλα δείχνουν ότι η εθιμοτυπική επικοινωνία και πολιτική συνομιλία Μπακογιάννη – Ζαγναφέρη μετά την εξέλιξη του πρώτου “πολιτικού φλερτ” μετ...

Όλα δείχνουν ότι η εθιμοτυπική επικοινωνία και πολιτική συνομιλία Μπακογιάννη – Ζαγναφέρη μετά την εξέλιξη του πρώτου “πολιτικού φλερτ” μετατρέπεται το επόμενο 24ώρο σε “πολιτικό αρραβώνα”. 

Το αν θα ανέβουν τα “σκαλιά της εκκλησίας” στις επόμενες πρόωρες εκλογές είτε γίνουν 19 Φεβρουαρίου ή λίγο αργότερα θα το δείξουν πρωτίστως οι κινήσεις της ΝΟΔΕ και δευτερευόντως και καθοριστικά οι επιλογές της ΝΔ και των υπευθύνων όποιοι και αν είναι αυτοί για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων ή της λίστας, με όποιο από τα δύο ή και με μίξη αυτών πάμε στις εκλογές.

Πληροφορίες του ThrakiToday θέλουν να έχει τηλεφωνήσει αργά το απόγευμα της Τετάρτης προσωπικά η κα Ντόρα Μπακογιάννη στον κ. Κώστα Ζαγναφέρη για να βρεθούν και να συνομιλήσουν το απόγευμα της Παρασκευής ημέρα επίσκεψης της κα Μπακογιάννη στον Νομό Ξάνθης. Του προσωπικού τηλεφωνήματος της κα Μπακογιάννη στον κ. Ζαγναφέρη προηγήθηκαν και ακολούθησαν αρκετά τηλέφωνα υψηλόβαθμών στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Στελέχη που γνωρίζουν την πολιτική πορεία και τη στήριξη που παρείχε ο Κώστας Ζαγναφέρης στην Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με το σύνολο των στελεχών της ΝΔ στον Νομό Ξάνθης στις εσωκομματικές εκλογές που είχαν γίνει το φθινόπωρο του 2009 στη ΝΔ.

Ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και επί σειρά ετών πολιτικός στέλεχος πρώτης γραμμής στη ΝΔ το τελευταίο χρονικό διάστημα βάλλεται άδικα όπως δήλωσε στο ThrakiToday και στον Ακρίτα από μερίδα πολιτικών και ΜΜΕ που τους εκφράζουν με μεγάλη ένταση, γεγονός που καταδεικνύει εξ όσων δηλώνει ο κος Ζαγναφέρης όχι μόνο την πολιτική αποδοχή που τυχγάνει στο εκλογικό σώμα της περιοχής αλλά και την καθαρότητα του λόγου του στα πολιτικά κέντρα των Αθηνών. 

Εν πάση περιπτώσει η επικοινωνία και διαβούλευση Ζαγναφέρη-Μπακογιάννη έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον για τις πολιτικές και κομματικές ισορροπίες στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια