GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τσιακίρογλου: «Φτηνός λαϊκισμός το να κλείσει ο δρόμος προς τη Βουλγαρία»

Φτηνό λαϊκισμό και παλαιοκομματική τακτική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης και υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Ξάνθης κος Σωτή...

Φτηνό λαϊκισμό και παλαιοκομματική τακτική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης και υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Ξάνθης κος Σωτήρης Τσιακίρογλου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Στέλιου Μωραΐτη για το κλείσιμο του κάθετου άξονα που συνδέει τη Βουλγαρία με την Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Μωραΐτης πρότεινε να κλείσει ο δρόμος, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο πλήγμα για την τοπική αγορά της Ξάνθης καθώς αποτελεί τη βασική είσοδο λαθραίων προϊόντων. Από τη μεριά του ωστόσο ο κος Τσιακίρογλου, σχολιάζοντας τη θέση αυτή του κ. Μωραΐτη ανέφερε πως «αυτά είναι φτηνός λαϊκισμός και παλαιοκομματική που γίνεται εις βάρος των πολιτών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του παρεμπορίου. Εμείς σαν ΟΕΒΕ Ξάνθης έχουμε κάνει πολλές συσκέψεις, είπαμε ότι δεν κάνουμε άλλη και θέλουμε τη συγκρότηση των κλιμακίων για την πάταξη του παρεμπορίου».

Μάλιστα ο κος Τσιακίρογλου αναφέρει πως εάν υποθέσουμε πως προχωρήσει η πρόταση του κ. Μωραΐτη, δηλαδή να μπει λουκέτο στον ως άνω δρόμο, τότε θα υπάρξουν κυρώσεις από πλευράς Ε.Ε. και Βουλγαρίας, με τον ίδιο να αναρωτιέται «τότε ποιος θα πληρώσει τα πρόστιμα; θα τα στείλουν στο Επιμελητήριο;». 

«Το να κλείσουμε τα σύνορα δεν το θεωρώ σοβαρό και άξιο λόγου. Πρέπει να συσταθούν τα κλιμάκια για την πάταξη του παρεμπορίου και για αυτό πρέπει να πιέσουν όλοι τον κ. Σώκο. Εμείς από τη μεριά μας, ως ΟΕΒΕ, θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά προς κάθε υπεύθυνο» συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο κος Τσιακίρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια