GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γ. Ζαπτής: «Η αγορά θα μείνει χωρίς τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ»

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος ενός εκ των δύο σωματείων εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ κος Γιάννης Ζαπτής, ο οποίος καθιστά σαφές πως εάν...

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο πρόεδρος ενός εκ των δύο σωματείων εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ κος Γιάννης Ζαπτής, ο οποίος καθιστά σαφές πως εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση για το μέλλον της εταιρίας, η αγορά θα μείνει χωρίς τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, εάν δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος να πάρει το εργοστάσιο και να ρίξει λεφτά δεν ξέρω τι θα συμβεί» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κος Ζαπτής για να προσθέσει πως «η τοπική αγορά αργοπεθαίνει, σταδιακά θα μείνει χωρίς σήματά μας». Μάλιστα ο ίδιος εκτιμά πως οι λόγοι για τους οποίους έχει βρεθεί η εταιρία σε αυτό το τέλμα είναι οι λάθος χειρισμοί από μεριάς της ΑΤΕ και της Κυβέρνησης, χειρισμοί που σύμφωνα με τον κ. Ζαπτή ενέχουν στοιχεία «μεθόδευσης». 

«Τα σήματά μας δέχονται πόλεμο από πολυεθνικές εταιρίες. Αυτές οι αυξήσεις των φόρων είναι σκόπιμες και το κράτος δεν εισέπραξε τα λεφτά που επιθυμούσε ενώ παράλληλα ευνοήθηκαν οι πολυεθνικές εταιρίες» επισημαίνει ο ίδιος, ενώ υπογραμμίζει πως «εάν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την εταιρία εκεί που την οδήγησαν, όχι τυχαία αλλά μεθοδευμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια